X

Mihaela Bilic dezvăluie un crâmpei din viața personală: Cum arată cabana sa de pe Valea Prahovei

Mihaela Bilic dezvăluie un crâmpei din viața personală: Cum arată cabana sa de pe Valea Prahovei. Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic anunță cum se desfășoară lucrările la cabana ei din pădure, de pe Valea Prahovei, acolo unde a copilărit. Cabana nu are curent, gaze sau apă curentă, însă vedeta mărturisește că „îi place mult”.

Mihaela Bilic s-a născut în Câmpina și a crescut pe Valea Prahovei, iar dorul de casă și pădure au făcut-o să ia această decizie, de a-și construi propria cabană.

CITEȘTE ȘI: Medicul nutriţionist Mihaela Bilic dezvăluie: Acesta este desertul cel mai satisfăcător pentru creier și mai prietenos cu silueta

Mihaela Bilic dezvăluie un crâmpei din viața personală: Cum arată cabana sa de pe Valea Prahovei

„Noutăți de la cabană. Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un ! iar bețele de salcie or fi ele pentru gard, dar eu le-am pus pe acoperiș. A ieșit minunaaaat!!”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

Potrivit Clik!, Mihaela Bilic a optat pentru construcția unei cabane din lemn, care poartă o tușă personală: ușa și ferestrele aparțin vechii case bătrânești în care ea a copilărit, împreună cu bunicii săi.

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Nutriționistul Mihaela Bilic explică: De ce este laptele un adevărat medicament pentru organism

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro